image

Despre Noi

Ne nastem, traim, ne dezvoltam, iubim si ne dorim mereu mai mult. Este insa important ca adeseori sa ne cunoastem dincolo de latura exterioara, dincolo de palpabil. Pentru acest lucru, exista oameni pe care tangețial este indicat sa-i lasam sa ne cunoasca dincolo de noi. Unul dintre acestia este in mod cert, psihologul.

Daca va doriti sa treceti printr-un proces de autocunoastere sau chiar schimbare a calitatii vietii dumneavoastra, cabinetul nostru este locul ideal pentru a parcurge acest drum. Cu o vasta experienta in domeniu, psiholog si psihoterapeut Carmen Ghita, poate fi un indrumator de real ajutor al situatiei dumneavoastra, adaptand si personalizand fiecare tehnica simbolica necesara.

Cabinetul Individual de Psihologie si Psihoterapie Carmen Ghita este situat in Piata Sudului din Bucuresti, intr-o zona usor accesibila. 

Terapie individuala ( adult/copil )

In cazul terapiei individuale este important sa optati pentru un psiholog cu care puteti relationa cu usurinta. In cazul terapiei individuale sedintele sunt dedicate nevoilor si obiectivelor fiecarei persoane. Sedintele de acest tip va pot ajuta sa va percepeti asa cum sunteti, sa va cunoasteti emotiile si trairile pe care nu le-ati putut intelege si apoi sa faceti acele schimbari care va pot da multumire interioara. De asemenea, copiii si adolescentii traverseaza diferite etape de dezvoltare si este posibil ca parintii sa nu poata intelege aceste transformari in toata complexitatea lor.
Psihoterapeutul va stii cu singuranta care sunt micile lacune ce pot fi reperate in acest sens si va face pasii necesari spre solutionarea lor. 

Psihoterapie de grup ( adulti/copii )

Terapia de grup se desfasoara atunci cand la sedinta iau parte mai multi  participanti (maxim 12 persoane). Aceste tipuri de întruniri au cu siguranță același scop precum cel al terapiilor individuale insa, raportându-ne la numarul persoanelor ce pot lua parte la dialog, au un cadru mai larg de exprimare. Astfel sunt facilitate intercunoasterea si autocunoastrea, factori care creeaza premisele schimbarii interioare.
Fiecare grup se desfasoara in jurul nevoilor fiecarui participant si este facilitat de
psihologul cu formare in psihoterapie de grup. In acelasi timp, fiecare membru al
grupului beneficiaza de suportul tuturor membrilor grupului.
Psihoterapia de grup este eficienta in problematicile individuale, dar si in aria relatiilor interpersonale care, variaza firesc, de la o persoana la alta.
Totodată, în cadrul unor de activitati de sine statatoare dedicate copiilor sau
adolescentilor, acestia se pot cunoaste pe sine, pot invata sa relationeze, sa
interactioneze atat cu adultii cat si cu cei de varsta lor si, de ce nu, chiar sa se joace. 

Psihoterapia de cuplu/familie

Terapia de cuplu ofera sansa remodelarii relatiei de cuplu pornind de la cunoasterea nevoilor individuale legate de relatie. Ajuta la o mai buna comunicare cu partenerul, diminuarea conflictelor, afectiune si incredere reciproca.
Terapia de familie implica participarea sistemului familial (persoanele care fac parte din familie, adulti si copii). Fiecare membru al familiei are propriile nevoi, propriile trairi si este important ca relatiile din interiorul familiei sa fie percepute ca armonioase.
In cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Carmen Ghita, luand parte la aceste sedinte, sub indrumarea specialistului veti invata sa gestionati diferite situatii problematice si chiar sa le depasiti. 

Workshop-uri de dezvoltare personala/Training-uri tematice

In cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Carmen Ghita puteti opta si pentru
workshop-uri de dezvoltare personala dar si training-uri tematice, Intalnirile au loc intr-un mediu prietenos, relaxat, bazat schimburi de idei, experiente, idealuri, argumente.
Participantii sunt implicati in mod activ, impartasesc trairi si experiente si pot dezvolta abilitati de aplicare a informatiilor culese in cadrul acestor evenimente.
In cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Carmen Ghita puteti opta si pentru
workshop-uri de dezvoltare personala dar si training-uri tematice, Intalnirile au loc intr-un mediu prietenos, relaxat, bazat schimburi de idei, experiente, idealuri, argumente.
Participantii sunt implicati in mod activ, impartasesc trairi si experiente si pot dezvolta abilitati de aplicare a informatiilor culese in cadrul acestor evenimente. 

"Cunoaste-te pe tine insuti si astfel vei cunoaste intreg universul cu toate fortele sale ascunse."
Socrate